Cloudwater Brew co Har vi jobbet for å få i vår portefølje i tre år og vi begynte å ta inn til lager i Mai 2018. Cloudwater ble i 2017 kåret av Ratebeer som det andre beste bryggeri i verden. De er viden kjent for sine hazy IPA og DIPA, men lager mange andre stilarter også. De lager mange collabs med de beste i bransjen. Cloudwater holder til i Manchester UK.

 

North Brewing Co Er relativt nye i bransjen når det gjelder brygging. De har derimot holdt på lenge når det kommer til bardrift. De hadde nettopp 20 års jubileum for deres North bar i Leeds nå i 2018. De har virkelig utviklet seg til å bli et meget bra craft bryggeri og kommer hele tiden med spennende nyheter og collabs. North Brewing holder til i Leeds UK.

 

 

 

Brouwerij Alvinne Er en solid aktør når det kommer til surøl. De fatlagrer det meste og bruker kun frukt i sin reneste form for å få frem smakene. Alvinne er spesialister på surøl, Flemish style, Triple/quaddrupel og mørke lagrede øl. Alvinne holder til i Belgia.

 

Polly ‘s Brew Co Startet opp i Januar 2018, da under navnet Loka Polly. De har raskt klart å skape seg et navn i UK pga sine nymotens hazy øl med mye humle.

Polly’s brew holder til i Mold som ligger i det nordlige Wales. Etter å ha blitt saksøkt av et stort firma i Sverige pga bruken av Loka, så måtte de skifte navn som nå er blitt Polly`s brew co.

 

Left Handed Giant Brew Co Er vårt siste tilskudd i vår portefølje. Left Handed Giant lager moderne øl med mye humle. De lager også mørkere øl som milkstout, stout, imperial stout. LHG er et av de raskest voksende bryggerier i UK når det kommer til popularitet. LHG holder til i Bristol UK.

 

 

 

Track Brewing Er i fra Manchester UK og ble etablert i 2014. Først nå er de klare til å eksportere til Norge. De har vokst veldig i popularitet i de siste to år og vi gleder oss veldig for å distribuere dette i Norge. Track lager mye humledrevne øl samt at de har en avdeling for barrel aging.

 

Turning Point Brew Co ble startet i 2017 og holder til i Kirkbymooreside, York. De har på denne tiden blitt et av de beste bryggeri i UK og lager alt i fra surøl til imperial stouts av høyeste kvalitet.

 

Garage Beer Co kommer i fra Barcelona og ble startet i utgangspunktet som en bryggeri-pub, men ble så populære at de også startet et bryggeri. Lager alt i fra surøl, NEIPA og Imp stout med mye annet også.

 

Amager Bryghus kommer i fra København og ble etablert i 2007. Lager en del tradisjonelt Amerikansk inspirert øl med høy bitterhet. Få bryggerier som har så mange collabs med anerkjente Amerikanske mikrobryggerier som Amager Bryghus.

 

 

Deya Brewing Co  Ble etablert av Theo  Freyne i 2015. Etter å ha gått løretid i diverse bryggeri startet han opp med brygging i egne lokalel. Den første øl han brygget var Steady rolling man som fremdeles er en av Englands beste Pale Ales , men er også selve flaggskipet. Deya lager veldig Amerikansk inspirert NEIPA, DIPA og humlerike øl.

 

Naparbier Er i fra Spania, nærmere bestemt Navarra eller Pamplonia om en vil. Naparbier ble etablert i 2009 av en vennegjeng på 4. I starten fikk de hjelp av en Tysk brygger, derav navnet Napar ( Navarra ) og Bier ( Tysk ). Naparbier lager mange ølstiler men har fokus på nymotens NEIPA og fruktige sur øl.

 

 

Vault City Brewing er relativt unge i bransjen men har på denne korte tiden klart å etablere seg som Skottlands beste bryggeri. De lager veldig fruktige sur-øl. Her er det ikke snakk om tilsetningsstoffer men ren frukt.

 

 

Alpha Delta Brewing  Ble etablert i 2019 og solgte sine første øl om høsten. De har på denne korte tiden flydd i rakettfart og etablert seg som et av UK beste bryggeri. AD Brewing holder til i Newcastle.

 

Sudden Death Brewing  Ble startet av to hockey fans og derav navnet. Sudden death holder til i Nord Tyskland, er foreløpig  gjøke bryggere og lager stort sett øl som er hazy eller surt

 

The Kernel Brewery  I 2009 startet Evin O’Riordain opp dette bryggeriet som har blitt legendariske for sine øl. Lager klassiske porter, stouts, ipa og pale, men også eksperimentelle saison eller surt. Her er det rene klare smaker som står i fokus.

 

Whiplash Brewery  Er i fra Dublin Irland og ble startet i 2016 av Alan og Alex. Whiplash har raskt opparbeidet seg en status i craft miljøet og lager nymotens ølstiler med mye humle.

 

Brew By Numbers Holder til i Bermondsey London og ble etablert tilbake i 2011. Er således et av de eldste craft bryggerier i UK. Som navnet tilsier så har ikke deres øl noen navn men går etter et tallsystem.